Ομιλίες

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010

Την Πέμπτη 07/10 στις 7.30 το απόγευμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ζίχνη Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Στέκι».

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη 06/10 στις 7.30 το απόγευμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη 05/10 στις 7.30 το απόγευμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Αμπελόκηποι).

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010

Τη Δευτέρα 04/10 στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Κασσάνδρας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Athos Palace, αίθουσα «Θεοδώρα» (Καλλιθέα).

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ (Ν.ΣΟΥΛΙ) - ΝΑΟΥΣΑ

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή 3/10 στις 11:00 το πρωί, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Σερρών  Μωησιάδη Ιωάννη, θα επισκεφθεί το Δήμο Εμμανουήλ Παππά και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κέντρο Κομπολόι ( Ν.Σούλι ). Επίσης την   Κυριακή  3/10 στις 19:30 το απόγευμα , ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερει

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Την Παρασκευή 01/10 στις 7.30 το απόγευμα,ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Προποντίδας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών.

διαβάστε περισσότερα

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Την Πέμπτη 30/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Δίου-Ολύμπου και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τετάρτη 29/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Καλαμαριάς και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής.

διαβάστε περισσότερα

ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τρίτη 28/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωϋσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Βισαλτίας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Γερακίνα (Νιγρίτα).

διαβάστε περισσότερα

ΕΥΟΣΜΟΣ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous