Ομιλίες

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΚΑΙ ΥΠ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ (15-4-2014)

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Παρακολουθείστε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης στα τοπικά ΜΜΕ στη Δράμα, τη Μ. Τρίτη 15-4-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

1.jpg

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ" (10/4/2014)

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Νίκη" της Καλαμάτας.

διαβάστε περισσότερα

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ (3-4-2014)

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ MONEY SHOW

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Παρακολουθείστε αποσπάσματα από την ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην εκδήλωση του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνοκινέζικου Επιμελητηρίου στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, με θέμα "Η Ευρώπη του μέλλοντος".

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή 24/10 στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Rose Garden (Παλαιόκαστρο). Στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο 23/10 στις 9 το βράδυ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, έχοντας κύρια προτεραιότητα τη νεολαία και τα προβλήματα της, διοργανώνει συνάντηση με τους νέους της πόλης στο καφέ «Τribeca» (Λεωφόρο Νίκης). Στη συνάντηση θα παραβρεθούν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας και υποψήφιοι Π

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Την Παρασκευή 22/10 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τις Σέρρες και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Την Πέμπτη 21/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Βόλβης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον Σταυρό, στο κέντρο «Λιμάνι». Στις 8.30 το βράδυ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη 20/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί την Έδεσσα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος».

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous