Ομιλίες

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ, Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (20-5-2014)

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Δείτε τα βίντεο με τις ομιλίες του Προέδρου του κόμματος της "Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό" Βύρωνα Πολύδωρα, του Αντιπροέδρου Νίκου Νικολόπουλου και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος την Τρίτη 20 Μαϊου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Αντιπρόεδρος της "Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό" Νίκος Νικολόπουλος για την κεντρική εκδήλωση του κόμματος την Τρίτη 20 Μαϊου στις 20.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του κόμματος Βύρωνας Πολύδωρας, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Χρήστος Ζώης, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης.

διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΧΙΟ (15-5-2014)

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξης τύπου του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στα τοπικά ΜΜΕ της Χίου, στις 15-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ (5-5-2014)

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στα τοπικά ΜΜΕ του Ναυπλίου, στις 5-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ TRIBUNE

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

psomiadis-panagiotis-5-630x400.jpg

«Η Ελλάδα γνωρίζει πως είμαι πατριώτης, τώρα είναι ώρα να το μάθει και η Ευρώπη» δηλώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο tribune.gr . O υποψήφιος ευρωβουλευτής του συνδυασμού «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» εξηγεί στο tribune τους λόγους που τον οδήγησαν να κατέβει στην ευρωβουλή αλλά κυρίως και γιατί οδηγήθηκε εκτός της Νέας Δημοκρατίας...

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ COSMOS TV ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (7-5-2014)

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού COSMOS TV της Ηλείας, στις 7-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ TV ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (9-5-2014)

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV του Αγρινίου, στις 9-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (6-5-2014)

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MΕΣΟΓΕΙΟΣ TV της Μεσσηνίας, στις 6-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (8-5-2014)

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στα τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου, στις 8-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ MAX TV ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (5-5-2014)

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στην εκπομπή "Ο δρόμος για την κάλπη" με τον Άγγελο Δρίτσα, του τηλεοπτικού σταθμού MAX TV της Αργολίδας, στις 5-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous