Δελτία Τύπου

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ»

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας την ελεεινή κατάσταση του ταρτάν στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Στην Ελλάδα της δεύτερης φοράς αριστερά ο αθλητισμός δεν έχει θέση. Ακόμη και το ταρτάν του βοηθητικού γηπέδου στο Καυτατζόγλειο στάδιο, χώρος άθλησης για χιλιάδες νέους και νέες καθημερινά, έπεσε θύμα των μνημονιακών πολιτικών, με αποτέλεσμα όσοι (λίγοι πλέον) προπονούνται σε αυτό να κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ»

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015

05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία χάρτη στο βιβλίο ιστορίας της Γ’ Λυκείου όπου η ΠΓΔΜ εμφανίζεται ως «Μακεδονία», ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Επειδή κάποιοι τώρα ξύπνησαν από το λήθαργο, θυμίζω πως ήδη από το Νοέμβριο του 2013 με επιστολή μου στον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχα ζητήσει την άμεση απόσυρση του κατάπτυστου αυτού χάρτη από το βιβλίο Ιστορίας της Γ’ Λυκείου... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ»

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Ελπίζω η προεκλογική περίοδος να κυλήσει μέσα σε ένα πολιτισμένο και αξιοπρεπές πλαίσιο, ανάλογο της ιστορίας, των αρχών, των αξιών και της δυναμικής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν οι διχαστικές κορώνες. Και καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό θα πρέπει να παίξει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής...  

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

08.jpg

«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες. 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

02.jpg

Σχολιάζοντας τις θέσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων και την αλλοπρόσαλλη στάση του ίδιου Υπουργείου στο θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Δεν αποκλείεται οι ¨προοδευτικές¨ θέσεις του συντρόφου Φίλη να ήταν και το διαβατήριο του για την ανάρρηση του στη θέση του Υπουργού Παιδείας.

Η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολίας μαρτυρά το ήθος ενός ανθρώπου που τον ενδιαφέρει μόνο να προκαλεί, προσβάλλοντας βάναυσα την ιστορική μνήμη... 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

01.jpg

 

Σήμερα Παρασκευή 25/9/2015 ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης κατέθεσε τη δήλωση παραιτήσεως του από τη θέση του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ καθώς και την παραίτηση του από κάθε άλλη θέση στα συλλογικά όργανα αυτού.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

05.jpg

 «Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πλέον μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει την ίδια την ύπαρξη της στο μέλλον.

Οι διεργασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου πρέπει να λειτουργήσουν ως καταλύτης για την αποκατάσταση των σχέσεων της με την κοινωνία, με τους ψηφοφόρους της που της γύρισαν την πλάτη, με την ανάληψη των αυξημένων ευθυνών της, με την επιστροφή της στις αρχές και στις αξίες που την καθιέρωσαν στην πολιτική ζωή του τόπου ως δύναμη ευθύνης και σταθερότητας. 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ: «ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ 2012»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό Ροδόπης ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Για όσους γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη Θράκη, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Μόνο οι υποκριτές πέφτουν από τα σύννεφα, αυτοί που αρνούνται εδώ και δεκαετίες να κοιτάξουν πέρα από τα στενά όρια του λεκανοπεδίου της Αττικής. Θυμίζω πως στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό που τελικά δεν απεφεύχθη την Κυριακή. 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

04.jpg

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

«Οι πολίτες σας έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε το έργο σας», σημειώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ενώ απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τονίζει: «Σε πείσμα πολλών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στη Βουλή και συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα»...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ»

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΑΣ που βάζει φρένο στην ολοκλήρωση του σταθμού του Μετρό στην οδό Βενιζέλου μετά την προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Επιτέλους τα κατάφερε. Η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει τις ανεξήγητες εμμονές του δημάρχου της ο οποίος από την πρώτη στιγμή έβαζε εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός πολύπαθου έργου ζωτικής σημασίας για την πόλη. Είναι σαφές πως η απόφαση του ΚΑΣ βάζει οριστικά ταφόπλακα στο Μετρό καθώς δε νοείται Μετρό χωρίς σταθμό στην καρδιά της πόλης. 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous