Δελτία Τύπου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: «Η ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Επιστολή στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης απαντά σε πρόσφατες δηλώσεις της κ. Περιστέρη, υπερασπιζόμενος το έργο της διοίκησης του στην ΠΚΜ σχετικά με τη χρηματοδότηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη και τονίζει την ανάγκη αποκατάστασης της αλήθειας. «Είναι γνωστό πως δέχτηκα και δέχομαι πολλά χτυπήματα. Σε θέματα, όμως, που αφορούν την παραγωγή έργου της Διοίκησης μας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να σιωπήσω, δε θα δεχτώ την αδικία, θα το υπερασπιστώ και θα το προστατέψω», δήλωσε. 

 Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 Αξιότιμη κ. Περιστέρη,

 Γνωρίζετε πως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα το σπουδαίο αρχαιολογικό έργο που έχετε φέρει σε πέρας με τους συνεργάτες σας στην Αμφίπολη, καθιστώντας τη επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ»

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

06.jpg

Με αφορμή τις ενδυματολογικές απρέπειες βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό Κοινοβούλιο συνάδει με τη γενικότερη εικόνα της χώρας: Η σήψη και η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο... 

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ 7/11

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

04.jpg

«Σε σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ”, υπό τον τίτλο “Βαριά τα 45άρια για τους αδερφούς Ψωμιάδη”, της 7ης Νοεμβρίου 2015, προβαίνουμε καθ’ υποχρέωση στην ακόλουθη, αποκαταστατική της αλήθειας, δήλωση.

Βεβαίως, τέτοιες δηλώσεις είναι περιττές όταν η δημοσιογραφία αποτυπώνει την είδηση όπως οφείλει, δηλαδή πλήρως και άρα και ορθά. Ωστόσο, η συνειδητή μονομέρεια που διέπει, παγίως, δυστυχώς, κάποιους δημοσιογράφους της συγκεκριμένης εφημερίδας και τα δημοσιεύματά τους που μας αφορούν, τους εκτρέπει από την οφειλόμενη τροχιά αλήθειας. Και, ως γνωστόν, αλήθεια είναι η απόδοση του πραγματικού (και όχι βαθύτερου κατ’ ανάγκη) νοήματος και της ουσίας της είδησης...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΦΙΛΗΣ»

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

01.jpg

Με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Άθεος, ανιστόρητος, γκρίζος λύκος, υπουργός που οι θέσεις του ταυτίζονται με τη νέα τάξη πραγμάτων... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ: «ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015

04.jpg

Σχολιάζοντας τις νέες, προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και την άρνηση του να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του στην Άγκυρα να προτείνει στον κ.Νταβούτογλου τον κ. Φίλη για τη θέση του νέου υπουργού Παιδείας στη γείτονα χώρα... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ»

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής ΜακεδονίαςΠαναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Από την ώρα που αποχώρησα από τη διεκδίκηση της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται, ξεκαθάρισα πως τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ»

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

04.jpg

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η φετινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χωρίς κάγκελα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους έγινε το αυτονόητο. Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χωρίς κάγκελα που είχαν γίνει έθος τα τελευταία χρόνια... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΡΜΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

01.jpg

«Η μεγάλη οικογένεια του Πόντου θρηνεί την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάδειξη και την προαγωγή του Ποντιακού θεάτρου, του Ερμή Μουρατίδη... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

08.jpg

 

«Έχω επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους ελάχιστους μέσα στη ΝΔ που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα. Ο μεστός πολιτικός του λόγος, η μαχητικότητα του, ο πατριωτισμός του, η δυναμική του παρουσία και η άριστη επαφή του με την κοινωνία τον κατατάσσουν αναμφισβήτητα στους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της ΝΔ».

 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ»

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την  ακόλουθη δήλωση:

 

«14 ημέρες μετά την αποχώρηση μου από τη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΝΔ τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χτες Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ με επιβεβαιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous