Δελτία Τύπου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016

04.jpg

Σχολιάζοντας την απαγόρευση εισόδου του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Όταν μιλούσα για το οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας κάποιοι «πρόθυμοι» με κατηγορούσαν ως γραφικό... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΩΗΝ 424 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

Σχολιάζοντας τις προτάσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στους χώρους του πρώην 424, της ΥΦΑΝΕΤ και του ΟΛΘ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Παρακολουθώ τον κύριο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επιμένει εδώ και μήνες για την εγκατάσταση προσφύγων στους χώρους του πρώην 424... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

06.jpg

«Πολύτιμο κομμάτι της ψυχής αυτής της πόλης, ο Γιάννης Κυριακίδης δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πανέξυπνος, πολυμήχανος, εραστής της δουλειάς του, ο άνθρωπος που πριν 56 χρόνια πριν κρύφτηκε σε ένα… τανκ για να φωτογραφίσει τη χειραψία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρλ Ντε Γκολ προκαλώντας τον Καραμανλή να του φωνάξει χαμογελώντας «τι είναι αυτά που κάνεις βρε Κυριακίδη» αγαπήθηκε από όλους τους Θεσσαλονικείς, από όλους τους Βορειοελλαδίτες... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

"Έφυγε από κοντά μας ένας αφανής εργάτης των περιφερειακών ΜΜΕ, ένας άνθρωπος έντιμος και αξιοπρεπής, με αρχές και αξίες, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την ελεύθερη, ακηδεμόνευτη τηλεόραση".

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

 

«35 χρόνια έτρεξα, αγωνίστηκα, από το πρωί έως το βράδυ, μέρα – νύχτα, κοντά στους πολίτες, στις χαρές και στις λύπες τους. Από κάποιους μάλιστα παρεξηγήθηκα για τις επιλογές μου αυτές. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ: ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να ενεργοποιηθεί στην πολιτική. Και είναι λάθος κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του ερμηνεύοντας τον με αυθαίρετο τρόπο και τζογάροντας πολιτικά πάνω του... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΩΡΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ»

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

Σχολιάζοντας τις περιορισμένες -πλέον- εμφανίσεις του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Εισπράττω από την κοινή γνώμη πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ο Άδωνις που ξέρουμε...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ»

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

05.jpg

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα «ανοίγματα» της Νέας Δημοκρατίας προς Κεντροαριστερές και σοσιαλιστικές δυνάμεις, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αναμφισβήτητα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση το προσκλητήριο ευθύνης που απηύθυνε η νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ προς τα στελέχη της Κεντροαριστεράς.

Είναι μια κρίσιμη εποχή για την Πατρίδα μας όπου απαιτείται σύνθεση δυνάμεων, συνεννόηση και συστράτευση... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΣΥΝΤΟΜΑ HOT SPOT ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μεταναστευτικό και την ένταση που έχει προκληθεί σε πολλά σημεία της χώρας εξαιτίας της δημιουργίας των κέντρων υποδοχής και μετεγκατάστασης προσφύγων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φοβάμαι πως ο κύβος έχει πλέον ριφθεί. Η Ελλάδα υποβαθμίζεται τάχιστα σε ¨αποθήκη ψυχών¨, αδυνατώντας πλήρως να διαχειριστεί τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΣΠΑ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ»

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας τον απολογισμό της υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2007-2013 που έκανε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αναμφισβήτητα αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ενδιάμεση Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για την άριστη διαχείριση και αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ προς όφελος του τόπου... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous