Δελτία Τύπου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΝΕΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

¨Εκφράζοντας καταρχήν, και για μία ακόμη φορά, με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση, την απόλυτη εμπιστοσύνη μου προς τους Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς και τη Δικαιοσύνη γενικότερα, η οποία, μαζί με την Εκκλησία, είναι η τελευταία σταθερά σ’ αυτή τη χώρα, οφείλω να πληροφορήσω –ορθά αυτή τη φορά– την κοινή γνώμη και να αποκαταστήσω τα πράγματα σε σχέση με τα χθεσινά δημοσιεύματα για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες εναντίον μου για 8 έργα που χαρακτηρίστηκαν ως “φαντάσματα”.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΥΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

"Η Λάρισα, η Θεσσαλία, ολόκληρη η ορθόδοξη Ελλάδα, θρηνούμε την απώλεια ενός εξαίρετου Ποιμενάρχου, ενός κορυφαίου εκκλησιαστικού ανδρός που δίδαξε με τη σεμνότητα του βίου του του αγάπη, ένας πραγματικός άνθρωπος του Θεού.

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Δήλωση του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη σχετικά με τη σιγή ιχθύος που τηρείται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας γύρω από το ζήτημα της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας:

διαβάστε περισσότερα

ΕΜΕΙΣ, ΤΑ "ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ¨

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Του Παναγιώτη Χ. Ψωμιάδη

Είναι ώρες ώρες να απορεί κανείς με τη ψυχοσύνθεση μερικών ανθρώπων. Αξίζει να ασχοληθεί στα σοβαρά μαζί τους και να δώσει την ανάλογη απάντηση σε αυτούς που ως σύγχρονοι κομιτατζήδες υπερασπίζονται με πάθος γενίτσαρου οιαδήποτε ανθελληνική φωνή, ή πρέπει απλά να αγνοήσουμε αυτόν και τους ομοίους του, πολιτικά σκουπίδια που τολμούν να προσβάλουν και να λοιδορούν τις εθνικές ευαισθησίες εκατομμυρίων ανθρώπων;

διαβάστε περισσότερα

"Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ"

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

 

Μήνυμα Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη συμπλήρωση 109 χρόνων ζωής του Γ.Σ. Ηρακλή:

"Τα 109 χρόνια προσφοράς του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη συνιστούν ένα ακόμη ραντεβού της πόλης μας με την ιστορία της. Ο Σύλλογος αυτός δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο: που δόξασε και δοξάζει τη Θεσσαλονίκη μας σε όλο τον κόσμο...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ψηφίσει στο β΄ γύρο των εκλογών για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την προηγούμενη Κυριακή αποφάσισα να τιμήσω πολιτικούς μου φίλους στο χώρο της Κεντροαριστεράς-όπως με τίμησαν αυτοί επί σειρά ετών-, ψηφίζοντας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου τους Αρχηγού. 

διαβάστε περισσότερα

"ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ"

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Σχολιάζοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η συστηματική απαξίωση των στελεχών και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Στη μνήμη των δεκάδων αστυνομικών –πάνω από 100- που έχουν πέσει εν ώρα καθήκοντος τις τελευταίες δεκαετίες, θα περίμενε κανείς να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ουσιαστική, έμπρακτη ενίσχυση της αποστολής της ΕΛ.ΑΣ....

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗ

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

"Θρηνούμε την απώλεια ενός σπάνιου ανθρώπου, ενός πολιτικού που διακρίθηκε σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού του βίου για το ήθος του, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του...

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Έφυγε από κοντά μας ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ, ένας σπάνιος άνθρωπος που με τίμησε με τη φιλία του, υπηρέτησε με ευσυνειδησία το Δήμο Θεσσαλονίκης,  παρέμεινε σε όλη του τη ζωή ακέραιος, ηθικός, βαθιά αξιοπρεπής...

διαβάστε περισσότερα

"ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017

Σχολιάζοντας τη διάλυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή και τη μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Το οργανωμένο έγκλημα που διαπράχθηκε τα τελευταία χρόνια σε βάρος του Γηραιού οδήγησε σε μια απόφαση – ντροπή για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία μας. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous