Δελτία Τύπου

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ»

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

01.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χρηματοδότηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ημέρα που οι ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης μπήκαν στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιοι πίστεψαν εξαρχής στη σπουδαιότητα των ανασκαφών και αγωνίστηκαν για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για τη συνέχιση τους...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει κάποτε να γίνει αντιληπτό σε αυτό τον τόπο πως η εκλογή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας δεν μπορεί να υποκύπτει σε μικροκομματικές λογικές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τους θεσμούς με ανατολίτικα παζάρια προς άγρα ψήφων...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

04.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα την ευκαιρία τους τρεις αυτούς μήνες που ακολούθησαν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου να συναντήσω σε όλη την Ελλάδα πολυάριθμους φίλους και φίλες και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν –για μία ακόμη φορά- στο πρόσωπο μου...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ»

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

08.jpg

Σχολιάζοντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την απάλειψη κάθε αναφοράς στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σπουδή με την οποία επιχειρείται να περάσει από τα θερινά τμήματα της Βουλής το λεγόμενο ¨αντιρατσιστικό νομοσχέδιο¨ αποδεικνύει περίτρανα πως τα ιστορικά γεγονότα που συνδέονται με τη μαρτυρική πορεία του Ελληνισμού της Ανατολής αφήνουν παγερά αδιάφορη την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν αποκλείω, το σχετικό νομοσχέδιο να ήρθε και αυτό έτοιμο από ξένα κέντρα και απλά να μεταφράστηκε στα ελληνικά, ώστε να γίνει νόμος του κράτους... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ»

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

08.jpg

Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης.

Παρουσία όλων των μελών, ο πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε σε σύντομη αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος και της συνεργασίας του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό των κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλου.

Ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει την ημέρα των εκλογών σχετικά με την έλλειψη και απόκρυψη ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας πως κάποιοι επέλεξαν να μην τηρήσουν ούτε τα προσχήματα, παίζοντας σε βάρος του ίδιου περίεργα και ύποπτα παιχνίδια...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ»

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

08.jpg

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ η Μακεδονία και η Θράκη παραμένουν χωρίς φωνή, φιμωμένες, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών και τις εξαγγελίες προεκλογικά του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της νέο, δημόσιο κανάλι. Είναι προφανές πως ο συνεχής αυτός εμπαιγμός πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΙ ¨ΠΡΟΘΥΜΟΙ¨ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

07.jpg

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οπωσδήποτε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης για την Ένωση και την Πατρίδα και το Λαό στις περισσότερες περιοχές της χώρας προκαλούν εύλογες απορίες που έως τώρα δεν έχουν απαντηθεί.

Θεωρώ δεδομένο πλέον πως παίχτηκαν σε βάρος μας –και ιδιαίτερα στο πρόσωπο μου- περίεργα, ύποπτα και μεθοδευμένα παιχνίδια, τα οποία με αναγκάζουν να αμφισβητήσω αποδεδειγμένα το τελικό αποτέλεσμα. Το ¨μαγείρεμα¨ αυτό θα το ζήλευαν και οι πιο διάσημοι σεφ… Γι’ αυτό ακριβώς και δεν με προβληματίζει το αποτέλεσμα που παρουσίασαν... 

διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

08.jpg

Ευχετήρια επιστολή επ’ ευκαιρία των Ονομαστηρίων του απέστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τον Α’ ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

04.jpg

Με αφορμή την παρουσίαση από το ΣΑΣΘ της πρότασης για το τραμ στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Να δώσω καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στον παλιό μου συνάδελφο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και καλό φίλο Γιάννη Παλαιστή για το ολοκληρωμένο σχέδιο που κατέθεσε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σχετικά με τη δημιουργία δικτύου τραμ στην πόλη... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

05.jpg

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως το πρόσφατο μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας αναφέρεται σε αλλαγή οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και όχι σε αλλαγές προσώπων... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous