Δελτία Τύπου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΓΕΛΗ»

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

04.jpg

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για χειραγώγηση των στελεχών του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ώστε να στηρίξουν συγκεκριμένα κόμματα και υποψηφίους, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

 «Επειδή πολλά έχουν ήδη γραφτεί και πολλά ακόμη θα δούμε στη συνέχεια, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής: 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015

07.jpg

«Ο πολιτικός πρέπει πριν απ’ όλα να προτάσσει το συμφέρον της Πατρίδας του. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να μην συμμετέχω στις προσεχείς εθνικές εκλογές...

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

07.jpg

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης ζητά την άμεση παρέμβαση του Προέδρου για την αποκατάσταση της πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας στην Ελλάδα.

Προτείνει τη διοργάνωση σύσκεψης κορυφής όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Δημοκρατίας και όλοι οι Πρωθυπουργοί από το 1974 έως σήμερα, καθώς και όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ»

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ο Πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., το κόμμα που ιδρύσαμε, παραμένει όρθιο. Η προεκλογική μας σύμπραξη το Μάιο του 2014 με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό δεν  αίρει σε καμία περίπτωση την αυτόνομη μας πορεία... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ»

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

04.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις προσεχείς εκλογές, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να δημοσιοποιήσω τις επόμενες κινήσεις μου... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014

01.jpg

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ελλάδας από το Δικαστήριο της Ε.Ε. για το θέμα των παράνομων χωματερών, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης είχαμε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το κλείσιμο και την αποκατάσταση όλων των παράνομων χωματερών στα όρια του Νομού μας... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ»

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014

05.jpg

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης για το στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η απόφαση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να καταργήσει κατ’ ουσία τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης δεν θα έπρεπε να προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν. Στα νέα ήθη που έχουν εισαγάγει, λεφτά υπάρχουν μόνο για άλλες εκδηλώσεις... 

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014

dionysis.jpg

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!

 

Η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με βοήθησε να αντιληφθώ ότι όλοι οι άεργοι, δηλ. αυτοί που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους και κατέχουν καίριες θέσεις, μιλάνε ως ειδικοί για εργασιακά θέματα και πολλά φασισταριά πολλών αποχρώσεων μιλάνε πάντα για δημοκρατικές!!! διαδικασίες. Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014

02.jpg

Μετά τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου προσπαθήσαμε να επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος, στο μέτρο πάντα που μας επέτρεψαν οι αλχημείες που διέσυραν και ευτέλισαν την εκλογική διαδικασία...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

08.jpg

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ίδρυση του νέου κόμματος «ΡΙΖΕΣ» από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε τα εξής:

 «Πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει η προοπτική της επανένωσης όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς μετά τις εθνικές εκλογές, κάτι που θεωρώ βέβαιο και δεδομένο... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous