Δελτία Τύπου

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ»

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

04.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις προσεχείς εκλογές, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να δημοσιοποιήσω τις επόμενες κινήσεις μου... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014

01.jpg

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ελλάδας από το Δικαστήριο της Ε.Ε. για το θέμα των παράνομων χωματερών, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης είχαμε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα το κλείσιμο και την αποκατάσταση όλων των παράνομων χωματερών στα όρια του Νομού μας... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ»

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014

05.jpg

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης για το στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η απόφαση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης να καταργήσει κατ’ ουσία τους εορτασμούς των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης δεν θα έπρεπε να προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν. Στα νέα ήθη που έχουν εισαγάγει, λεφτά υπάρχουν μόνο για άλλες εκδηλώσεις... 

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014

dionysis.jpg

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!

 

Η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με βοήθησε να αντιληφθώ ότι όλοι οι άεργοι, δηλ. αυτοί που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους και κατέχουν καίριες θέσεις, μιλάνε ως ειδικοί για εργασιακά θέματα και πολλά φασισταριά πολλών αποχρώσεων μιλάνε πάντα για δημοκρατικές!!! διαδικασίες. Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014

02.jpg

Μετά τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου προσπαθήσαμε να επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος, στο μέτρο πάντα που μας επέτρεψαν οι αλχημείες που διέσυραν και ευτέλισαν την εκλογική διαδικασία...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

08.jpg

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ίδρυση του νέου κόμματος «ΡΙΖΕΣ» από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε τα εξής:

 «Πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει η προοπτική της επανένωσης όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς μετά τις εθνικές εκλογές, κάτι που θεωρώ βέβαιο και δεδομένο... 

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014

05.jpg

Μετά την απαλλαγή του με βούλευμα από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Και αυτή η υπόθεση έκλεισε εμφαντικά με την απαλλαγή μου...

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

k.jpg

Με αφορμή την παρουσία του Προέδρου του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως πάντα το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. δια του Προέδρου του ανταποκρίθηκε και τώρα στο κάλεσμα πολιτικών φίλων. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

05.jpg

Σχολιάζοντας τις επισκέψεις διασημοτήτων στην Ελλάδα την τρέχουσα τουριστική περίοδο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι προφανές πως οι επισκέψεις στην Ελλάδα διάσημων προσωπικοτήτων από το χώρο του κινηματογράφου, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου συνιστούν την καλύτερη διαφήμιση για την Πατρίδα μας...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ»

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014

katathesi.jpg

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας που διοργανώνεται αύριο Σάββατο στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα στην Αθήνα το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής και κατέθεσα στον τάφο του αείμνηστου Εθνάρχη δάφνινο στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής και σεβασμού στο πρόσωπου του πολιτικού ανδρός που άλλαξε τη μοίρα της Ελλάδας. Θεώρησα ως πολύ πιο σημαντική την κίνηση αυτή από το να συμμετάσχω αύριο σε επετειακές εκδηλώσεις...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous