Δελτία Τύπου

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΤΑΜΠΕΛΑ «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

08.jpg

Με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «41 χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το σώμα του Ελληνισμού εξακολουθεί να αιμορραγεί... 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ»

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015

01.jpg

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό radio1d.gr και στους δημοσιογράφους Κατερίνα Στάμου και Παναγιώτη Μπουλιώνη στην εκπομπή «Πρωινές κουβέντες», ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως η ΝΔ χρειάζεται σήμερα «έναν δεξιό Τσε Γκεβάρα»...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως το πολιτικό κεφάλαιο του Κώστα Καραμανλή δεν έχει κλείσει ακόμη... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ»

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και την απόφαση της Βουλής για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αυτές τις κρίσιμες ώρες της εθνικής δοκιμασίας απαιτείται περισσότερο από ποτέ η ενότητα και η ομοψυχία του ελληνικού λαού... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

04.jpg

Σχολιάζοντας την αφαίρεση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την εξεταστέα ύλη της Γ’ Λυκείου στο μάθημα της Ιστορίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Καμία έκπληξη. Δεν περίμενα από τους εθνομηδενιστές να σεβαστούν τα μαρτυρικά γεγονότα της Γενοκτονίας των προγόνων μας... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ»

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και υπέρ της ρήξης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αυτές τις κρίσιμες ώρες της εθνικής διαπραγμάτευσης δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τη διχόνοια να μπει ανάμεσα μας...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ»

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

08.jpg

Σχολιάζοντας τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του κ. Θάνου Τζήμερου σε βάρος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι σαφές πως επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι. Εκφράσεις πεζοδρομίου και προσωπικές επιθέσεις δεν εξυπηρετούν την ανάγκη για εθνική ομοψυχία και ενότητα αυτές τις κρίσιμες ώρες για το μέλλον της Πατρίδας μας... 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

06.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του πως με τη μέχρι σήμερα συνεπή πολιτική της πορεία, τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα που τη διακρίνουν θα πετύχει την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και θα συμβάλει στην επίτευξη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

04.jpg

 

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχα τονίσει πως ο νέος πρωθυπουργός καλείται να διαχειριστεί την πορεία της χώρας λειτουργώντας με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, δίνοντας προτεραιότητα σε ένα ειλικρινή εθνικό διάλογο που θα ισχυροποιούσε τη διαπραγματευτική μας θέση στην Ευρώπη...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ3»

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

02.jpg

Σχολιάζοντας την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά από δύο χρόνια σιωπής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση να χάσουν τη δουλειά τους εν μία νυκτί 2.000 εργαζόμενοι στη λογική του κατευνασμού των απαιτήσεων της Τρόικα ήταν μια πράξη απαράδεκτη... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous