ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΤΑΡΗ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018εκτύπωση

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο κύριος Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για τον προεκλογικό αγώνα που ξεκινά: 
«Στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας. Δε θέλω μια Θεσσαλονίκη μεταμφιεσμένη, μια Θεσσαλονίκη του στρας, το όραμά μου είναι η μεγάλη πόλη μας, μια πόλη που δεν είναι τυχαία, να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, να προχωρήσουμε σε έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών της. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που ενώνει και δεν διχάζει», συνέχισε ο κ. Ψωμιάδης, «σέβομαι όλους τους συνυποψήφιους μου, είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες που θα βοηθήσουν την πόλη μας, θα ήθελα αντίπαλό μου το Γιάννη Μπουτάρη».
Σε ερώτηση για τις θέσεις του Γιάννη Μπουτάρη στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Η αυτοδιοίκηση δεν ασκεί εξωτερική πολιτική». 
Όσο αφορά ενδεχόμενη στήριξη της υποψηφιότητας του από πολιτικά κόμματα, ο κύριος Ψωμιάδης τόνισε: «Έχω πάρει διαζύγιο από τον πολιτικό κοπαδισμό, 35 χρόνια τώρα είμαι πρωταγωνιστής και ποτέ κομπάρσος. Ξέρω πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν, να με πολτοποιήσουν. Παραμένω αμετακίνητος στις αρχές και στις αξίες μου, σε Ελλάδα, σε Ορθοδοξία, σε Οικογένεια, είμαι όρθιος, ζωντανός, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous