ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018εκτύπωση

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η αισχρή συνθηκολόγηση των Πρεσπών έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι πολίτες της γειτονικής χώρας με την αποχή τους απέδειξαν πως παραμένουν προσκολλημένοι στα τιτοϊκά μυθεύματα, αντιστάθηκαν σθεναρά στον ξένο παράγοντα, κατήργησαν τη συμφωνία προτού τη ψηφίσουν –και με τα δυο χέρια- οι πρόθυμοι της Κυβέρνησης και οι υπόλοιπες πολιτικές παλλακίδες του «έντιμου συμβιβασμού».

Το οξύμωρο είναι, πως αυτοί που δεν είχαν το θάρρος να απευθυνθούν στον ελληνικό λαό προκηρύσσοντας δημοψήφισμα για το μείζον αυτό εθνικής σημασίας ζήτημα, κερδίζουν τώρα πολύτιμο πολιτικό χρόνο, έχοντας αποσπάσει παράλληλα την εύνοια των ξένων συμφερόντων με την αξιοθαύμαστη δουλικότητα που επέδειξαν.

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι προδότες και οι εφιάλτες, αυτούς που είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για να μείνουν μια μέρα παραπάνω στην καρέκλα».    

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous