"Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ"

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017εκτύπωση

"Τα 109 χρόνια προσφοράς του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη συνιστούν ένα ακόμη ραντεβού της πόλης μας με την ιστορία της. Ο Σύλλογος αυτός δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο: που δόξασε και δοξάζει τη Θεσσαλονίκη μας σε όλο τον κόσμο.
Είναι μία Ιδέα που γεννήθηκε μέσα στα σκληρά χρόνια της Τουρκοκρατίας ως το αθλητικό Σωματείο των Ελλήνων της πόλης του Αγίου Δημητρίου και κέρδισε επάξια, με τη συνεπή του προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων. 
Μέσα από τα σπλάχνα του Ηρακλή αναδείχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια κορυφαίες, τεράστιες προσωπικότητες που σφράγισαν με τη δράση τους την ιστορία της πόλης, όχι μόνο σε αθλητικό, αλλά και σε ευρύτερο κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.
Είναι ο Σύλλογος που μας έδωσε τον αθάνατο Γεώργιο Ιβάνωφ, τον κολυμβητή – ήρωα της αντίστασης κατά των Γερμανών.
Είναι ο Σύλλογος του αντρειωμένου Γεώργιου Κατσάνη, του γενναίου αξιωματικού μας που έπεσε φυλάσσοντας Θερμοπύλες στην μαρτυρική Κύπρο.
Είναι ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών, των χρυσών παιδιών που έγιναν σύμβολο υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες. 
Είναι το Σωματείο που έφερε στην Ελλάδα το Νουρέγιεφ των γηπέδων, τον ανίκητο Βασίλη Χατζηπαναγή, τον ποδοσφαιριστή που έκανε όλη την φίλαθλη Ελλάδα να θαυμάζει και να χειροκροτά τις περίτεχνες ενέργειές του.
Είναι η αθλητική οικογένεια στην οποία αντρώθηκε ο καλός μου φίλος, ο τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο αείμνηστος Ντίνος Κοσμόπουλος, η ψυχή του Ηρακλή, αθλητής και πρόεδρός του επί σειρά ετών.
Το μεγάλο αυτό σωματείο με τη συνεπή προσφορά στην καλλιέργεια και προαγωγή του αθλητισμού, χρειάζεται σήμερα την υποστήριξη όλων μας.Γιατί ο Ηρακλής είναι ένα σύμβολο, που δεν επαιτεί, αλλά δικαιούται να απαιτεί ένα καλύτερο αύριο. 
Χρόνια πολλά στον Ηρακλή, χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας!"

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous