Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ψηφίσει στο β΄ γύρο των εκλογών για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την προηγούμενη Κυριακή αποφάσισα να τιμήσω πολιτικούς μου φίλους στο χώρο της Κεντροαριστεράς-όπως με τίμησαν αυτοί επί σειρά ετών-, ψηφίζοντας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου τους Αρχηγού.

Κρίνοντας από τα μηνύματα που έλαβα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά για την κίνηση μου αυτή, χαίρομαι γιατί δικαιώθηκα. Την ίδια ώρα, όμως, δηλώνω πως την Κυριακή 19/11 δεν πρόκειται να ψηφίσω εκ νέου, καθώς η επιλογή μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων είναι μια στενή κομμματική διαδικασία που προφανώς δεν με αφορά.

Όσο για κάποιους μέσα στη ΝΔ που διαρρέουν πως εξοργίστηκαν με την κίνηση που έκανα, χωρίς φυσικά να τολμούν να μιλήσουν επώνυμα απαντώ το εξής: εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης. Άλλοι επιχείρησαν να με διαγράψουν πολιτικά. Έχουν το θράσος να μιλούν για εμένα αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα για να μπουν στο κόμμα πολιτικοί γυρολόγοι και μισθοφόροι που ποτέ τους δεν ήταν ΝΔ, αντίθετα μάλιστα την πολέμησαν. Και τώρα τη βλέπουν σαν σανίδα σωτηρίας για να επιβιώσουν πολιτικά…».    

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous