"ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ"

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017εκτύπωση

«Η συστηματική απαξίωση των στελεχών και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Στη μνήμη των δεκάδων αστυνομικών –πάνω από 100- που έχουν πέσει εν ώρα καθήκοντος τις τελευταίες δεκαετίες, θα περίμενε κανείς να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ουσιαστική, έμπρακτη ενίσχυση της αποστολής της ΕΛ.ΑΣ.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα μας διαψεύδει: ο οικονομικός στραγγαλισμός του Σώματος αποτυπώνεται στις 1500 κενές οργανικές θέσεις μόνο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στα 150 και πλέον περιπολικά και στις 60 μηχανές που βρίσκονται στο συνεργείο γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια για τη συντήρηση και την επισκευή τους, στην απουσία συνεργείων καθαριότητας από τη ΓΑΔΘ και τα αστυνομικά τμήματα που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία, στην υποχρέωση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ να αγοράζουν μόνοι τους τις στολές τους…

Να θυμίσω μόνο πως ως Διοίκηση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης είχαμε προμηθεύσει με 20 ζευγάρια μπότες το προσωπικό της ΔΙΑΣ και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό περιπολικά της Άμεσης Δράσης, πλην όμως, δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε το κράτος.

Την ίδια ώρα, με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και στην Τροχαία, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών, είναι αδύνατο να κατασταλεί το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Αυτό που προκύπτει είναι σαφές, οι μνημονιακές λογικές και πολιτικές ισοπέδωσαν την Ελληνική Αστυνομία.

Κάποιοι, εξαιτίας και των ιδεολογικών εμμονών τους, θέλουν μια Αστυνομία αδύναμη και ευνουχισμένη. Ας καταλάβουν επιτέλους πως και οι Αστυνομικοί είναι δικά μας παιδιά, είναι αυτοί που με μισθούς πείνας, καταθέτουν καθημερινά περίσσευμα ψυχής για να διασφαλίσουν το αίσθημα της ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία. Απευθύνω εκ νέου έκκληση, σεβαστείτε την Ελληνική Αστυνομία, σεβαστείτε το έργο και την προσφορά της».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous