ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017εκτύπωση
grammenos.jpg

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Φίλε Βαγγέλη,

 Ταθερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σου στην προεδρία της ΕΠΟ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμηρος επί δεκαετίες των συστημάτων, της παράγκας και της διαπλοκής, μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα αύριο ισονομίας και δικαιοσύνης.

Γνωρίζοντας τα όσα προσέφερες επί σειρά ετών στην ΕΠΣΜ, μπορούμε βάσιμα να ελπίζουμε πως εσύ και τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου μπορείτε να κάνετε πράξη την πολυπόθητη κάθαρση, να πείσετε το φίλαθλο κοινό πως τα πρωταθλήματα κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα γραφεία…

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη στο έργο σας!

 

 

Φιλικά,

 

                                                                                                                  Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous