ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017εκτύπωση
08.jpg

Μετά την πανηγυρική αθώωση όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η αλήθεια επιτέλους έλαμψε, αλλά με επώδυνες συνέπειες τόσο για την Πατρίδα όσο και για δύο από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής που δεν άντεξαν τον οχετό της λάσπης, τις συκοφαντίες, τα βρώμικα πρωτοσέλιδα, τους τηλεδικαστές της διαπλοκής και δεν είναι πλέον στη ζωή.

Αποκαλύφτηκε πλέον η βρωμερή πλεκτάνη που στήθηκε από τα παράκεντρα της εξουσίας με μοναδικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή και την είσοδο της χώρας στο γύψο των Μνημονίων.

Όσο αφορά στο πρόσωπο μου νιώθω δικαιωμένος, γιατί με διέσυραν και για αυτό το ζήτημα, με κάλεσαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής μετά από ρυπαρά δημοσιεύματα που με ήθελαν να βάζω τη «σφραγίδα» μου στη βόρεια Ελλάδα και στο υποτιθέμενο αυτό σκάνδαλο…

Μια σκέψη μόνο για το τέλος: Ας αναλογιστούν κάποιοι στη σημερινή Νέα Δημοκρατία όπως την κατάντησαν, ποια κανάλια και ποιες εφημερίδες έκαναν σημαία τους τότε την αλητεία σε βάρος του Καραμανλή και όλων ημών εκφυλίζοντας την πολιτική ζωή του τόπου και οδηγώντας αθώους στο θάνατο.

Τώρα είναι η ώρα των ευθυνών για αυτούς που έριξαν λάσπη σε αθώους ανθρώπους. Η συγνώμη τους δεν αρκεί».  

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous