Ο ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017εκτύπωση
01.jpg

«Μετά από επώνυμες αναφορές που έφτασαν στο γραφείο μου είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια την Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας για την απαράδεκτη απόφαση της να δεχτεί στον αγώνα τη συμμετοχή αθλητή από την ΠΓΔΜ καταχωρώντας αυτόν με την εθνικότητα MKD και όχι με το διεθνώς αποδεκτό FYROM.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, είναι το ότι ενώ έγκαιρα επισημάνθηκε το λάθος στους αρμόδιους και ζητήθηκε η σχετική διόρθωση, η απάντηση ήταν πως έτσι προστάσει η ευρωπαϊκή επιτροπή για τους αθλητές από την ΠΓΔΜ.

Ζητώ άμεσα από τον ΣΕΓΑΣ να αναθεωρήσει την απόφαση του αυτή, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση φαίνεται πως αναγνωρίζει de facto το γειτονικό μας κράτος με την κάλπικη, κλεμμένη ονομασία του.

Ο αθλητισμός ενώνει, αλλά παράλληλα σέβεται την ιστορική αλήθεια, σέβεται τις ευαισθησίες και τα δίκαια των εθνών. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να τα ισοπεδώσουν όλα.

Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να μην δούμε μέσα από τη δημόσια τηλεόραση Σκοπιανό αθλητή να διαφημίζεται ως «Μακεδόνας».         

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous