Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ»

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαχείριση των κονδυλίων για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλα συνηγορούν στο ότι το δράμα των προσφύγων έχει προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε κάποιους να κερδοσκοπήσουν. Εάν τα νούμερα είναι αληθινά, τότε μιλάμε πράγματι για μια δεύτερη Ολυμπιάδα, για ένα αλόγιστο πάρτι όσον αφορά στη διαχείριση των εκατομμυρίων ευρώ που έρχονται από το εξωτερικό. Ένα δεύτερο μελανό σημείο, είναι η πλήρης ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να απορροφήσει τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για την αντιμετώπιση αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης, με αποτέλεσμα το διασυρμό της χώρας, από τις εικόνες των ανθρώπων που κοιμούνται στην κυριολεξία μέσα στο χιόνι. Η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν μπορεί να λειτουργεί εσαεί ως άλλοθι για τους κυβερνώντες. Πόσο μάλλον δε, από την ώρα που δεν έχουν ακόμη απαντηθεί επίσημα οι βαριές καταγγελίες του πρώην Γενικού γραμματέα της Γραμματείας Υποδοχής Οδυσσέα Βουδούρη σε βάρος του νυν Υπουργού Γιάννη Μουζάλα για τη λειτουργία ενός απόλυτα συγκεντρωτικού συστήματος διαχείρισης του Προσφυγικού, για τις υπερκοστολογήσεις, για πανάκριβους οικίσκους, για το μπλοκάρισμα κατασκευής κέντρου φιλοξενίας που θα χρηματοδοτούσε γερμανική ΜΚΟ… Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, καλώ τον Πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα και να δώσει πειστικές απαντήσεις».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous