Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τη συστηματική απαξίωση του μαθήματος των Θρησκευτικών σε όλες τις σχολικές βαθμίδες και τη μετατροπή του σε πολυθρησκειακό μάθημα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν μιλούσα για οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας κάποιοι έλεγαν ότι βλέπω παντού συνωμοσίες. Τώρα, από την τρίτη Δημοτικού μέχρι την τρίτη Λυκείου τα παιδιά μας θα μαθαίνουν για όλες τις θρησκείες του κόσμου, σε βάρος βασικών διδαχών της Ορθοδοξίας, ώστε να χωρέσουν όλα στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Για παράδειγμα, στο Λύκειο αναφέρεται μόνο δύο φορές το όνομα του Χριστού, καμία αναφορά δεν γίνεται στο όνομα της Παναγίας και του Αγίου Πνεύματος, το μυστήριο του γάμου διδάσκεται απλά ως ¨συμβίωση¨, το βάφτισμα μνημονεύεται τελείως απαράδεκτα απλώς ως ¨μύηση σε μια θρησκεία¨.
Επειδή γνωρίζουν πως η Ορθοδοξία μας αποτελεί συστατικό στοιχείο που συνδιαμορφώνει την εθνική μας συνείδηση και την πολιτιστική μας ταυτότητα, επιχειρούν, ξεδιάντροπα, την αποκαθήλωση της. Εύχομαι και ελπίζω οι Έλληνες να καταλάβουν το συντομότερο δυνατό πως αν προχωρήσουν τα σχέδια αυτά, είμαστε ενώπιον μιας νέας καταστροφής, απείρως πιο επώδυνης από την οικονομική».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous