ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ»

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016εκτύπωση
04.jpg

«Ένα χρόνο πριν, στις 12 Οκτωβρίου, είχα σχολιάσει την ελεεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Καυτανζόγλειο, τα άλλοτε στολίδι της πόλης, και απηύθυνα κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης του σταδίου και να απαιτήσουν από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Δυστυχώς, όπως αποκαλύφτηκε από ρεπορτάζ σε εβδομαδιαία εφημερίδα της πόλης (thessnews,φύλλο 1/10/2016) η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά αντίθετα επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα, παρά τις δεσμεύσεις του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού τον Μάρτιο, πως μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα έχει εγκατασταθεί ο ανάδοχος για την ανακατασκευή του ταρτάν και του χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο και του ταρτάν στο κεντρικό γήπεδο.

Είναι προφανής ο εμπαιγμός σε βάρος των εκατοντάδων αθλούμενων σε ένα χώρο προφανώς ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα από μια κυβέρνηση που κρύβει την αδιαφορία της για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης κάτω από το χαλί των μνημονιακών υποχρεώσεων.

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί που έβγαιναν φωτογραφίες με τους Ολυμπιονίκες μας πριν δυο μήνες, θα έπρεπε να ντρέπονται για την πλήρη κατάρρευση των αθλητικών υποδομών, και ειδικότερα για αυτό το στάδιο που καταρρέει εγκαταλελειμμένο απ’ όλους».    

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous