ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ: «ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ Η ΝΔ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ»

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016εκτύπωση
01.jpg

Τη στάση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη στο ζήτημα της διεύρυνσης της Παράταξης στο χώρο του Κέντρου επικροτεί με επιστολή που του απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης υπενθυμίζει στην επιστολή του πως Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δε νοείται και πως ο συνεχιζόμενος παραγκωνισμός στελεχών της λαϊκής Δεξιάς στοίχισε στη Νέα Δημοκρατία αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες. Ακόμη τονίζει πως κανείς δεν αμφισβητεί την ανάγκη ποιοτικής διεύρυνσης του κόμματος, απόλυτη προτεραιότητα όμως πρέπει να δοθεί στο να συμμαζέψει η ΝΔ τα του οίκου της.

 

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Αγαπητέ Νικήτα,

 

Θέλω με την παρούσα να σε συγχαρώ για τη στάση που έχεις κρατήσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις σου στο ζήτημα που έχει προκύψει με την περίφημη ¨διεύρυνση¨ της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του Κέντρου.

Ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου είχα επισημάνει πως Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δε νοείται, πως πρέπει κάποτε να απαλλαγούμε από τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος που μας διακατέχουν ακόμη και πως επιβάλλεται να σταματήσει ο παραγκωνισμός στελεχών της λαϊκής Δεξιάς, πολιτική επιλογή που την πληρώσαμε με αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες. Κανείς δε λέει όχι στην ποιοτική διεύρυνση, στη σύνθεση δυνάμεων, το αντίθετο μάλιστα. Πρώτα, όμως, πρέπει να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας.

Δυστυχώς βλέπω με θλίψη πως τα λάθη συνεχίζονται. Εύχομαι και ελπίζω, η καθαρή φωνή σου να ακουστεί από την ηγεσία.

Τα συγχαρητήρια μου για μία ακόμη φορά,

        

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

                                                                                                                 Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous