ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016εκτύπωση
1821.jpg

"Οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της Οικουμένης γιορτάζουμε την Επέτειο της εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τον τιτάνιο αγώνα ενός Έθνους για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Είναι η ημέρα αυτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που σηματοδοτεί τη σιδερένια βούληση ενός λαού να γκρεμίσει τον τύραννο και να κερδίσει την ανεξάρτητη ιστορική του συνέχεια.

Σήμερα, ο λαός νοσταλγεί τους ήρωες του ’21, γιατί βλέπει γύρω του νάνους, όπως έχει γράψει παλαιότερα ο μεγάλος Σαράντος Καργάκος.

Την ίδια ώρα, καλούμαστε να διδαχτούμε από την ιστορία μας. Να διαβάσουμε με προσοχή και εκείνες της σελίδες που αναφέρονται στο σαράκι της διχόνοιας, στις εμφύλιες έριδες, που λίγο έλειψε να οδηγήσουν την Επανάσταση στον Καιάδα της καταστροφής.

Να καταλάβουμε, πως οι σκληρές προκλήσεις του παρόντος, η βαθιά οικονομική, κοινωνική, πνευματική και εθνική κρίση, απαιτούν την ενότητα και την ομοψυχία του Ελληνισμού, να μην οδηγηθούμε στο μονοπάτι του εθνικού διχασμού.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Οφείλουμε να αντισταθούμε σε όλους αυτούς που θέλουν την οικονομική, πολιτική και πνευματική εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Να κρατήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια.

Να βάλουμε την Ελλάδα μας πάνω από τα κόμματα, πάνω από τις κομματικές ταμπέλες, να προτάξουμε το συλλογικό καλό πάνω από το ατομικό συμφέρον.

Όλοι μαζί, να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά.

Όλοι μας, ένα κόμμα: η Ελλάδα μας.

Για την εθνική μας υπερηφάνεια.

Για τα παιδιά μας.

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!"

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous