ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ»

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας πρόσφατες αναφορές που προσβάλουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εμείς οι Πόντιοι στη μακραίωνη ιστορία μας έχουμε καταθέσει τα διαπιστευτήρια μας, έχουμε πληρώσει με αίμα την ελληνικότητα μας. Ο ρατσισμός σε βάρος μας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός. Παραφράζοντας ελαφρώς τον μεγάλο Πόντιο πολιτικό και θείο μου, στενό συνεργάτη του Ελευθέριου Βενιζέλου Λεωνίδα Ιασωνίδη θα έλεγα «Αξιωθείς να γεννηθώ Έλλην, ευλογώ το Θεό ότι είμαι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ και Πόντιος».

Το χειρότερο, όμως, είναι πως ξεκίνησε στην Πατρίδα μας μια κουβέντα που μπορεί να οδηγήσει στο πολύ επικίνδυνο μονοπάτι του εθνικού διχασμού, σε μια περίοδο που η ενότητα των Ελλήνων είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα λόγια και ας αποδείξουμε με πράξεις τον πατριωτισμό μας. Γιατί αυτό το Έθνος είμαστε όλοι, πρώτα Έλληνες και μετά όλα τα άλλα. Και μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous