ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ»

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016εκτύπωση
05.jpg

Με αφορμή τις εκκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ομογενείς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Οι Ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου έχουν δώσει επανειλημμένα με επιτυχία τα διαπιστευτήριά τους στον αγώνα για την προάσπιση και την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων στο εξωτερικό. Οι Έλληνες της Οικουμένης αποτελούν διαχρονικά τους καλύτερους πρεσβευτές του Ελληνισμού.

Και είμαι βέβαιος πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και πάλι την Πατρίδα σε αυτές τις ώρες της εθνικής δοκιμασίας, εάν η Κυβέρνηση αξιοποιήσει την τεράστια δυναμική τους, εάν απευθυνθεί σε αυτούς τους ανθρώπους με τη γλώσσα της αλήθειας και όχι με αυτή της εκμετάλλευσης.

Γιατί όταν ο κύριος Τσίπρας πριν μερικούς μήνες στη Νέα Υόρκη καλούσε ομογενείς επιχειρηματίες να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν ώστε να γίνουν ¨συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και στην ευημερία¨ θα έπρεπε να ξέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πατριώτες αλλά όχι μαζοχιστές. Και πως κανείς δεν έχει διάθεση να χάσει τα χρήματα του εμπιστευόμενος το πλαδαρό ελληνικό Δημόσιο και επενδύοντας σε μια χώρα παραδομένη στην ύφεση, στη γραφειοκρατία, στην άγρια φορολογία και στη διαφθορά.

Οι ομογενείς μας είναι εδώ. Αλλά όσοι κάνουν το λάθος να τους θεωρούν εύκολα θύματα, θα διαψευστούν οικτρά. Άλλο φιλοπατρία και άλλο εξαπάτηση…»     

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous