ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016εκτύπωση
01.jpg

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την ανάληψη των καθηκόντων τους.
Σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων ο επαγγελματισμός τους, το ήθος τους, η αποτελεσματικότητα τους, η προσήλωση τους στο καθήκον και στα ιδανικά που υπηρετεί η Ελληνική Αστυνομία αποτελούν τα καταλληλότερα εχέγγυα για την επιτυχία του έργου τους...Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ελληνικής κοινωνίας στα στελέχη της Αστυνομίας που αποστρατεύτηκαν, ολοκληρώνοντας ένα κύκλο γόνιμης και αποδοτικής προσφοράς. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα προσέφεραν στο Σώμα, για την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας, σε καιρούς μνημονιακούς..."

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous