ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016εκτύπωση
04.jpg

Σχολιάζοντας την απαγόρευση εισόδου του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Όταν μιλούσα για το οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας κάποιοι «πρόθυμοι» με κατηγορούσαν ως γραφικό.

Η απαγόρευση εισόδου του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης με εντολή του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων Νίκου Φίλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμη θλιβερή επιβεβαίωση των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την Ορθοδοξία.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι αλλεργικοί σε ότι έχει σχέση με Πατρίδα και Θρησκεία, έχουν σαν κεντρικό στόχο την αποδόμηση της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Δυστυχώς, οι ινστρούχτορες του Εθνομηδενισμού και του ψευτοδιεθνισμού έχουν πλέον την εξουσία στη χώρα αυτή. Ζούμε πλέον στην εποχή του ρατσισμού σε βάρος των Ορθοδόξων Ελλήνων.

Και το επόμενο τους βήμα –όπως το έχουν παραδεχτεί άλλωστε- είναι να βγάλουν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία, να καταργήσουν την πρωινή προσευχή, να κατεβάσουν τις εικόνες από τις σχολικές αίθουσες.

Πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος σ’ αυτό τον κατήφορο».  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous