Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΩΗΝ 424 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας τις προτάσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στους χώρους του πρώην 424, της ΥΦΑΝΕΤ και του ΟΛΘ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Παρακολουθώ τον κύριο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επιμένει εδώ και μήνες για την εγκατάσταση προσφύγων στους χώρους του πρώην 424.

Πρέπει κάποτε να καταλάβει πως το 424 παραμένει ενεργή στρατιωτική μονάδα, φιλοξενεί όλες τις στρατολογικές υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, το Φρουραρχείο, οδοντιατρείο, εξωτερικά ιατρεία ψυχιατρικής και φαρμακείο. Δεν πρόκειται για ένα ανενεργό στρατόπεδο,- όπως πιθανόν νομίζει- αλλά για ένα χώρο όπου είναι προφανώς αδύνατο να φιλοξενηθούν αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι.

Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη το παιχνίδι των εντυπώσεων στο οποίο τόσο αρέσκεται και ας καταθέσει σοβαρές και τεκμηριωμένες εναλλακτικές λύσεις. Γιατί γνωρίζει καλά πως ούτε το Λιμάνι ούτε η ΥΦΑΝΕΤ μπορούν να υποδεχτούν κόσμο, αλλά επιλέγει τις αερολογίες για να παραμείνει στην επιφάνεια.

Το μεταναστευτικό είναι ένα μείζονος εθνικής σημασίας ζήτημα για την Πατρίδα μας, που απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους. Πόσο μάλλον δε, από αυτούς που κατέχουν δημόσια αξιώματα…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous