ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016εκτύπωση
06.jpg

«Πολύτιμο κομμάτι της ψυχής αυτής της πόλης, ο Γιάννης Κυριακίδης δεν είναι πλέον κοντά μας.

Πανέξυπνος, πολυμήχανος, εραστής της δουλειάς του, ο άνθρωπος που πριν 56 χρόνια πριν κρύφτηκε σε ένα… τανκ για να φωτογραφίσει τη χειραψία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρλ Ντε Γκολ προκαλώντας τον Καραμανλή να του φωνάξει χαμογελώντας «τι είναι αυτά που κάνεις βρε Κυριακίδη» αγαπήθηκε από όλους τους Θεσσαλονικείς, από όλους τους Βορειοελλαδίτες.

Με το φακό του αποθανάτισε για δεκαετίες ιστορικές στιγμές σε όλο τον κόσμο, γνώρισε όλους τους πρωταγωνιστές της πολιτικής, κοινωνικής, καλλιτεχνικής ζωής του τόπου, μας άφησε ως παρακαταθήκη τη σύγχρονη ελληνική ιστορία σε εικόνες.

Ο Γιάννης ο Κυριακίδης με τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας ως σύμβολο αυτής της πόλης.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous