ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016εκτύπωση
01.jpg

"Έφυγε από κοντά μας ένας αφανής εργάτης των περιφερειακών ΜΜΕ, ένας άνθρωπος έντιμος και αξιοπρεπής, με αρχές και αξίες, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την ελεύθερη, ακηδεμόνευτη τηλεόραση.
Ο Στέλιος Χριστοφορίδης, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση, υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση το δικαίωμα των πολιτών για πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στη δεοντολογία και στην ποιότητα των εκπομπών, πράγμα που σπανίζει στις ημέρες μας. 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συνεργάτες του, σε όλους τους εργαζομένους στην ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση. 
Αιωνία του η μνήμη".

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous