Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ»

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα «ανοίγματα» της Νέας Δημοκρατίας προς Κεντροαριστερές και σοσιαλιστικές δυνάμεις, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αναμφισβήτητα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση το προσκλητήριο ευθύνης που απηύθυνε η νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ προς τα στελέχη της Κεντροαριστεράς.

Είναι μια κρίσιμη εποχή για την Πατρίδα μας όπου απαιτείται σύνθεση δυνάμεων, συνεννόηση και συστράτευση.

Θα περίμενα, όμως, να προηγηθεί ένα κάλεσμα ενεργοποίησης στελεχών της Κεντροδεξιάς παράταξης που στο παρελθόν είχαν καταλυτικό ρόλο στις μεγάλες εκλογικές νίκες της ΝΔ, που έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν, στο πεζοδρόμιο, μέσα στην κοινωνία. Κεντροδεξιά χωρίς δεξιά δε νοείται.

Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί η λογική της απομόνωσης στελεχών που η ΝΔ την πλήρωσε ακριβά, με αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες.

Στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε για την αναγέννηση της μεγάλης, φιλελεύθερης, λαϊκής Κεντροδεξιάς Παράταξης χρειάζονται όλοι, νέοι και παλαιότεροι, με την απαιτούμενη εμπειρία, ιδιαίτερα αυτοί που επί σειρά ετών εμπιστεύτηκε και τίμησε ο λαός».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous