Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΣΥΝΤΟΜΑ HOT SPOT ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μεταναστευτικό και την ένταση που έχει προκληθεί σε πολλά σημεία της χώρας εξαιτίας της δημιουργίας των κέντρων υποδοχής και μετεγκατάστασης προσφύγων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φοβάμαι πως ο κύβος έχει πλέον ριφθεί. Η Ελλάδα υποβαθμίζεται τάχιστα σε ¨αποθήκη ψυχών¨, αδυνατώντας πλήρως να διαχειριστεί τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον εγκλωβισμό εκατομμυρίων ανθρώπων στον τόπο μας και την μετατροπή ολόκληρης της Ελλάδας σε hotspot, πληρώνοντας τόσο την ανικανότητα της Κυβέρνησης που καθυστέρησε επικίνδυνα να αντιδράσει όσο και την αδιαφορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποτελεσματική προστασία των θαλάσσιων συνόρων μια χώρας κράτους-μέλους της.

Σε μια χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση και που ήδη φιλοξενεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια ξένους, είναι εύκολα αντιληπτές οι συνέπειες από το ενδεχόμενο σφράγισμα των βόρειων συνόρων μας και την αναγκαστική παραμονή όλων αυτών των ανθρώπων στο ελληνικό έδαφος. Προειδοποιώ σήμερα για τα πολύ χειρότερα που έρχονται. Τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εύχομαι και ελπίζω να διαψευστώ…»   

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous