ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016εκτύπωση
05.jpg

Συγχαρητήριες επιστολές στους δύο νέους Αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη ο κ. Ψωμιάδης επισημαίνει τον καταλυτικό ρόλο που θα επωμιστεί στη Νέα Δημοκρατία της επόμενης ημέρας ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία του κ. Χατζηδάκη, ως σημείου αναφοράς για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα πλήρη κείμενα των επιστολών έχουν ως εξής:

 Αξιότιμε κύριε Γεωργιάδη,

Φίλε Άδωνι,

 Είχα με δήλωση μου προεκλογικά (27/10) εκφράσει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου, στο πρόσωπο ενός από τους ελάχιστους μέσα στη ΝΔ που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα. Από τη θέση του Αντιπροέδρου αναλαμβάνεις πλέον ουσιαστικό και καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της επόμενης ημέρας. Είμαι βέβαιος πως με το μεστό πολιτικό σου λόγο, τη μαχητικότητα που σε διακρίνει και τον πατριωτισμό σου έχεις όλα τα εχέγγυα να πετύχεις στην άκρως τιμητική αποστολή που σου ανέθεσε ο νέος Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θερμά συγχαρητήρια, καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

 

 Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,

 Θερμά συγχαρητήρια για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνετε ως Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος πως θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ΝΔ να αποκαταστήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία, να γίνει και πάλι ένα κόμμα ελκυστικό και εξωστρεφές, με σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ακόμη, η πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία σας θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των εταίρων μας στην Ε.Ε. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και καλή δύναμη.

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous