ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Με αφορμή τη ψήφιση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων όπου επισφραγίζεται και η πώληση των λεγόμενων «κόκκινων» δανείων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Μόλις ένας χρόνος πέρασε από την ιστορική πλέον ομιλία του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή όπου ο κύριος Τσίπρας ως νέος Μπολιβάρ σήκωνε την επαναστατική του γροθιά, καταψήφιζε τον προϋπολογισμό υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες, εξαγγέλλοντας διαγραφή του χρέους, κατάργηση των μνημονίων, νέες σεισάχθειες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, «κούρεμα» στεγαστικών δανείων, δωρεάν ρεύμα, μείωση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, και πολλά ακόμη, όμορφα και επαναστατικά που ήταν αναμενόμενο να κερδίσουν ένα απογοητευμένο και κουρασμένο από τη διαρκή ύφεση λαό.

Στην περίφημη αυτή ομιλία της 8ης Δεκεμβρίου του 2014, ο κύριος Τσίπρας είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των πλειστηριασμών και των «κόκκινων» δανείων, τονίζοντας στο ακροατήριο τις «καταστροφικές», όπως τις χαρακτήρισε, «συνέπειες για την κοινωνία, αφού τα κοράκια θα ασελγήσουν πάνω στους ανυπεράσπιστους δανειολήπτες».

Ένα χρόνο μετά, τα «κοράκια» άλλαξαν όνομα, είναι πλέον, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη, εταιρείες που δίνουν «μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας και διευρύνουν το περιθώριο ευνοϊκής αναδιάρθρωσης των δανείων».

Όσο αφορά στους πλειστηριασμούς, που το Δεκέμβριο του 2014 ήταν «ο Δούρειος Ίππος για να αλλάξει χέρια η χώρα, η υπονόμευση και η οριστική κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας», ξεκινούν, όπως όλα δείχνουν, μέσα στο επόμενο τρίμηνο, με δόξα και τιμή…

Αν υπήρχε Νόμπελ δημαγωγίας και εξαπάτησης, ο κύριος Τσίπρας θα το είχε κατακτήσει με το σπαθί του. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αγγελούδια μπροστά στον εξολοθρευτή του λαού Τσίπρα.

Η πολιτική του κυβίστηση θα καταγραφεί στη νεότερη ιστορία ως μέγιστο παράδειγμα αποφυγής για κάθε νέο πολιτικό που σέβεται τον εαυτό του και την Πατρίδα του.

Ο κύριος Τσίπρας και το υπόλοιπο πολιτικό του μπουλούκι είναι βέβαιο πως πολύ σύντομα θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Και είναι χρέος τότε της Νέας Δημοκρατίας να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων, να αφήσει πίσω της την εσωστρέφεια, να κυβερνήσει.

Το χρωστάει στους πολίτες, το χρωστάει στην ιστορία της…»

     

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous