ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΒΑΡΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015εκτύπωση
02.jpg

Σχολιάζοντας τη μείωση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης αλλά και τη συρρίκνωση της ποσότητας πετρελαίου που επιδοτείται κατά 20%,ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βαρύς αριστερός χειμώνας προ των πυλών. Αφού βγάζουν την πρώτη κατοικία στο σφυρί, αφού ακινητοποιούν εκατομμύρια αυτοκίνητα σχεδιάζοντας νέο «καπέλο» στον ΕΦΚ και αφού πετσοκόβουν εκ νέου μισθούς και συντάξεις, τώρα κόβουν από τους απελπισμένους Έλληνες και το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ακολουθώντας πιστά τις μνημονιακές επιταγές που κάποτε αποκήρυτταν, τώρα όχι μόνο κόβουν το επίδομα σε 400.000 δικαιούχους, αλλά μειώνουν και κατά 20% την ποσότητα του πετρελαίου που επιδοτείται.

Για το ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που ζητούσε από τη βολική θέση της αντιπολίτευσης τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης με σκοπό «κανένα νοικοκυριό να μην στερείται το αγαθό της θέρμανσης», όπως τότε διακήρυττε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται πως αυτές οι αριστερές ευαισθησίες ανήκουν στο παρελθόν. Και η κυβέρνηση καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας να ξεπαγιάσουν. Το παρήγορο είναι πως ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του είναι σίγουρα πολύ στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή…» 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous