Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙOI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ»

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015εκτύπωση
05.jpg

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Φαίνεται πως τελικά η διοίκηση Ψωμιάδη δικαιώνεται σε πολλά.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013 με γεμίζει ηθική ικανοποίηση, καθώς αποδεικνύεται πως το πολυετές έργο που αφήσαμε στις 31/12/2012 αξιοποιήθηκε και επεκτάθηκε από τη νέα διοίκηση.

Άλλωστε η επιβράβευση των προσπαθειών μας από τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη που αναγνώρισε την προσπάθεια μας να ανεβάσουμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη δεύτερη θέση (από την πέμπτη) πανελλαδικά στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2012 είναι λαμπρό δείγμα του αναπτυξιακού έργου που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό, όμως, που μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως στην πρόσφατη παρουσίαση που έγινε στις 2/12 τόσο η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου όσο και ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης δεν έκαναν καμία απολύτως αναφορά σε αυτά που βρήκαν. Για αυτούς τα έργα προέκυψαν μάλλον από παρθενογένεση και ξεκίνησαν με ένα μαγικό ραβδί το 2013. Λες και μέχρι το 2012 επικεφαλής δεν ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συμπεριφέρθηκαν λες και δε ξέρουν πως η διαδικασία για την ένταξη ενός έργου στο ΕΣΠΑ απαιτεί προεργασία τουλάχιστον δύο χρόνων.

Για την κ. Πατουλίδου θα έλεγε κανείς πως η άγνοια δικαιολογείται, καθώς βρίσκεται  στη θέση αυτή μόλις ένα χρόνο, μετά τις Περιφερειακές εκλογές του 2014. Για τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη, όμως, στον οποίο εμπιστεύτηκα το 2010 τη θέση του διορισμένου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, δεν ισχύει το ίδιο άλλοθι. Γιατί ο Νομός του ευεργετήθηκε από τα προγράμματα ΕΣΠΑ με συγκεκριμένα αναπτυξιακά έργα και πάνω σε αυτά στήριξε και τη νέα του υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα, όπως και οι πολίτες, την προσπάθεια αποσιώπησης και απαξίωσης του έργου της Διοίκησης μας. Άλλωστε έχω αναφερθεί επανειλημμένα στην αχαριστία και στην αγνωμοσύνη πολλών.

Ας έχουν όμως την τόλμη και την πολιτική αξιοπρέπεια να μην προσβάλουν και εκθέτουν τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος έχει μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη διοίκηση μας, στην οποία και αυτός συμμετείχε.

Εκτός αν θέλουν κάποιοι να ανοίξουν μέτωπο… Δεν θα τους παρακολουθήσω».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous