Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ»

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015εκτύπωση
06.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή νέου φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο παραλογισμός του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βάζει αυτή τη φορά στο στόχαστρο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Στο όνομα των Μνημονίων που κάποτε αποκήρυτταν και τώρα υπηρετούν με ζήλο νεοφώτιστου, αποφάσισαν τώρα την επιβολή φόρου μόνο στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, πλήττοντας ανεπανόρθωτα τη βιωσιμότητα των πρακτορείων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, είναι τόσο καταστροφικές οι συνέπειες από την επιβολή του νέου τέλους ανά στήλη που απαξιώνονται πλήρως όλα τα παιχνίδια, το δε «Πάμε Στοίχημα» με 20% «καπέλο» σβήνει, καθώς θα έχει ανταγωνιστικά τις χειρότερες επιδόσεις.

Είναι προφανές πως με το νέο αυτό χαράτσι πολλά πρακτορεία που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας θα οδηγηθούν στο λουκέτο, ενώ θα υπάρξει και νέα επιβάρυνση για το Δημόσιο, καθώς τα προβλεπόμενα έσοδα από τους φόρους δεν θα καταβληθούν ποτέ.

Καλώ την κυβέρνηση να επιστρέψει έστω και τώρα στο δρόμο της λογικής. Να κατανοήσει πως ο νέος αυτός φόρος όχι μόνο εξουθενώνει τα πρακτορεία, αλλά και ενισχύει αυτούς που λειτουργούν παράνομα.

Επιτέλους, σταματήστε να υπερφορολογείτε ότι κινείται…»  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous