ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές της κυρίας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως μετά από πολλά χρόνια η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε το θάρρος και την τόλμη να αγγίξει τα γεγονότα των εκλογών του 2009.

Όλο αυτό τον καιρό, για το καλό της Παράταξης, είχα αναφερθεί μόνο στο ποσοστό που πήρα στις κάλπες -15,5%- και κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε. Την περίοδο εκείνη συμφωνήσαμε όλοι πως δεν έπρεπε –πέρα απ’ όσα συνέβησαν σε συγκεκριμένα εκλογικά κέντρα- να πάμε σε δεύτερη Κυριακή, για να διασφαλίσουμε την ενότητα. Νομίζω πως ήταν μια σοφή απόφαση.

Σήμερα και κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων πιστεύω πως πρέπει με ψυχραιμία, σύνεση και τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση να αποφύγουμε τη δεύτερη Κυριακή. Φοβάμαι πως η πόλωση θα ήταν καταστροφική για τη ΝΔ». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous