Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015εκτύπωση
01.jpg

 

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου κράτησα ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους, παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να με κατατάξουν στο ένα ή στο άλλο στρατόπεδο. Η απόφαση μου είναι να μη δημοσιοποιήσω ποιον θα ψηφίσω, καθώς απόλυτη προτεραιότητα για εμένα παραμένει η διαφύλαξη της ενότητας της Παράταξης την επόμενη ημέρα. Ασφαλώς θα λάβω υπόψη στην κάλπη την αχαριστία και την αγνωμοσύνη που επέδειξαν κάποιοι στη ΝΔ, ιδιαίτερα αυτοί που στα εύκολα ήταν δίπλα μου αλλά στα δύσκολα με εγκατέλειψαν, οι ευεργετηθέντες που σήμερα κάνουν πως δε θυμούνται. Εγώ, όμως, δεν τους ξεχνώ. Και η στήριξη μου θα πάει σε αυτόν που έχει τα εχέγγυα ώστε να προστατέψει την ενότητα και να οδηγήσει σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο τη χώρα και το λαό μας με ασφάλεια στο μέλλον».   

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous