ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015εκτύπωση
02.jpg

Σεβασμιότατε,

 Η Χάρις του Αγίου Πνεύματος και η σοφή απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επεφύλαξαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών τύχη αγαθή, την ανάληψη του πηδαλίου της από ένα διαπρεπή εκκλησιαστικό άντρα, ένα άξιο τέκνο του μακαριστού Δεσπότη Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονα, γνωστό σε όλους μας στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για τη σύνεση, τη σωφροσύνη, το ήθος και την εντιμότητα του.

Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα πως ο  καλός Επίσκοπος είναι η δόξα, η τιμή και η προκοπή  ενός τόπου.

Και εσείς, ως νέος Μητροπολίτης,  είμαι βέβαιος πως θα τιμήσετε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας, θα τιμήσετε την αγάπη και το σεβασμό του ποιμνίου σας,

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή και καλή επιτυχία. Η εκκλησία, η Πατρίδα σας χρειάζονται.

   

 

Με εκτίμηση,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous