Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ»

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015εκτύπωση
06.jpg

Με αφορμή τις ενδυματολογικές απρέπειες βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό Κοινοβούλιο συνάδει με τη γενικότερη εικόνα της χώρας: Η σήψη και η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο. Δυστυχώς κάποιοι και κάποιες με τις αλλοπρόσαλλες ενδυματολογικές τους επιλογές καλύπτουν την ένδεια του πολιτικού τους λόγου επιδεικνύοντας παράλληλα παντελή έλλειψη σεβασμού τόσο απέναντι στη Βουλή όσο και απέναντι στους πολίτες που τους εξέλεξαν.

Η αλήθεια είναι πως την ώρα που ψηφίζονται κτηνώδη μέτρα, η Βουλή γέμισε με ανθρώπινους και ενδυματολογικούς «λεκέδες», βουλευτές του τίποτα που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια ευπρέπειας και σεβασμού προς τους συναδέλφους τους, τους δημοσιογράφους, και τους εργαζόμενους στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κάποιοι νομίζουν πως συνεδριάζουν σε στάβλο, ξεχνούν πως ο λαός με τη ψήφο του τους έστειλε στην πρώτη γραμμή της ευθύνης και πως βρίσκονται μέσα στον κορυφαίο θεσμό της Δημοκρατίας στον τόπο μας. Ποτέ στο παρελθόν η Βουλή των Ελλήνων δεν παρουσίαζε αυτή την τραγική εικόνα, εικόνα ντροπής για την Ελλάδα μας, για την κοινωνία μας.

Η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να πάψει να είναι βασίλειο του κιτς. Κάνω έκκληση στο νέο Πρόεδρο της Βουλής να αποκαταστήσει την τάξη και να θυμίσει στους προκλητικούς το που βρίσκονται…»      

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous