Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ»

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015εκτύπωση
04.jpg

 

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η φετινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χωρίς κάγκελα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους έγινε το αυτονόητο. Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χωρίς κάγκελα που είχαν γίνει έθος τα τελευταία χρόνια. Ήμουν από τους πρώτους που είχα τονίσει πως οι παρελάσεις δεν θέλουν το λαό αποκλεισμένο πίσω από κάγκελα. Οι παρελάσεις είναι για όλους τους πολίτες, όχι για τους λίγους. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως οι κύριοι υπαίτιοι για τις σιδερόφρακτες παρελάσεις φέτος βρίσκονταν στις εξέδρες των επισήμων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εύχομαι και ελπίζω η επιστροφή στην κανονικότητα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ενότητα των Ελλήνων που είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ με δεδομένα τα προβλήματα που διογκώνονται και πλέον οδηγούν τον Ελληνισμό στην ισοπέδωση. Ποτέ ξανά κάγκελα στις παρελάσεις». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous