Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ»

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας την ελεεινή κατάσταση του ταρτάν στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Στην Ελλάδα της δεύτερης φοράς αριστερά ο αθλητισμός δεν έχει θέση. Ακόμη και το ταρτάν του βοηθητικού γηπέδου στο Καυτατζόγλειο στάδιο, χώρος άθλησης για χιλιάδες νέους και νέες καθημερινά, έπεσε θύμα των μνημονιακών πολιτικών, με αποτέλεσμα όσοι (λίγοι πλέον) προπονούνται σε αυτό να κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό.

Η εικόνα ενός ταρτάν κατεστραμμένου, γεμάτου λακκούβες, άκρως επικίνδυνου για τους αθλούμενους, είναι η εικόνα μιας πόλης που παραπαίει, αδυνατώντας να δώσει λύσεις και στα στοιχειώδη λειτουργικά της ζητήματα.

Γνωρίζω καλά πως οι επανειλημμένες εκκλήσεις της διοίκησης του σταδίου προς την Πολιτεία για την αποκατάσταση του ταρτάν έχουν πέσει στο κενό. Καλώ άμεσα τις τοπικές αρχές, το δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια, να στηρίξουν και να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης του σταδίου, προωθώντας αυτό το αυτονόητο αίτημα.

Και εν πάση περιπτώσει, οι μνημονιακές απαιτήσεις του κουαρτέτου δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για τη διαχρονική αδιαφορία της Πολιτείας απέναντι στην πόλη μας».  

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous