Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015εκτύπωση
02.jpg

Σχολιάζοντας τις θέσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων και την αλλοπρόσαλλη στάση του ίδιου Υπουργείου στο θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Δεν αποκλείεται οι ¨προοδευτικές¨ θέσεις του συντρόφου Φίλη να ήταν και το διαβατήριο του για την ανάρρηση του στη θέση του Υπουργού Παιδείας.

Η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολίας μαρτυρά το ήθος ενός ανθρώπου που τον ενδιαφέρει μόνο να προκαλεί, προσβάλλοντας βάναυσα την ιστορική μνήμη.

Την ίδια ώρα, η δήθεν ¨γκάφα¨ στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, όπου η προαναγγελία της συνάντησης του συντρόφου Φίλη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Μουσείου της Ακρόπολης όπου απεικονίζονται τα… οπίσθια αγαλμάτων, είναι άκρως ενδεικτική της στάσης της ηγεσίας του Υπουργείου απέναντι στην Εκκλησία. Μιας Εκκλησίας που είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απαντήσει στις προκλήσεις με μια φωνή, μέσω της Ιεράς Συνόδου.

Είναι σαφές πως η ¨δεύτερη φορά Αριστερά¨ έρχεται με φόρα για να γκρεμίσει την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων, να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών, να αλλάξει τα βιβλία Ιστορίας, να εφαρμόσει στην πράξη τις εθνομηδενιστικές θεωρίες της.

Και δεν αμφιβάλει κανείς πως καλύτερος από τον μόνιμο θαμώνα τηλεοπτικών παραθύρων και πριμοδοτούμενο του συστήματος Νίκο Φίλη, δύσκολα μπορούσε να βρεθεί για να εφαρμόσει την πολιτική τους…»      

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous