Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ: «ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ 2012»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό Ροδόπης ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Για όσους γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη Θράκη, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Μόνο οι υποκριτές πέφτουν από τα σύννεφα, αυτοί που αρνούνται εδώ και δεκαετίες να κοιτάξουν πέρα από τα στενά όρια του λεκανοπεδίου της Αττικής. Θυμίζω πως στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό που τελικά δεν απεφεύχθη την Κυριακή.

Για το λόγο αυτό, όταν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά και ανέλαβα επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα, είχα δώσει -με παρότρυνση και του τότε βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη- απόλυτη προτεραιότητα στην περιοχή, παραμένοντας εκεί για δύο ημέρες και επισκεπτόμενος μαζί του χωριά με ποντιακό πληθυσμό και οικισμούς παλιννοστούντων αδελφών μας από χώρες της τέως ΕΣΣΔ. Η αύξηση των ποσοστών της Παράταξης από το 18% στο 30% στη βόρεια Ελλάδα απέτρεψαν τότε τη μη εκλογή βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη.

Δυστυχώς, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση η ΝΔ δεν είχε Ψωμιάδηδες στις μηχανές της. Και πλέον δεν έχει και βουλευτή, τόσο στη Ροδόπη όσο και στη Ξάνθη. Ας κάνουν κάποιοι γενναία αυτοκριτική και ας μη ρίχνουν ευθύνες στους Έλληνες μουσουλμάνους του τόπου». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous