Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ»

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015εκτύπωση
08.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΑΣ που βάζει φρένο στην ολοκλήρωση του σταθμού του Μετρό στην οδό Βενιζέλου μετά την προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Επιτέλους τα κατάφερε. Η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει τις ανεξήγητες εμμονές του δημάρχου της ο οποίος από την πρώτη στιγμή έβαζε εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός πολύπαθου έργου ζωτικής σημασίας για την πόλη. Είναι σαφές πως η απόφαση του ΚΑΣ βάζει οριστικά ταφόπλακα στο Μετρό καθώς δε νοείται Μετρό χωρίς σταθμό στην καρδιά της πόλης.

Από σήμερα ο δήμαρχος που παρέλαβε πόλη και θα παραδώσει ερείπια είναι και με τη βούλα ο νεκροθάφτης του Μετρό. Απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορά του ανθρώπου που από την πρώτη μέρα της θητείας του πολέμησε το Μετρό, η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, πολίτες, φορείς, επαγγελματίες, η τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, τα μέλη του Κοινοβουλίου, οφείλουμε όλοι μαζί να αντιδράσουμε δυναμικά και αποφασιστικά, να ακυρώσουμε τα σχέδια του. Πρέπει να μπει κάποτε ένα τέλος στην γραφικότητα που βαφτίστηκε από τους πρόθυμους ¨προοδευτισμός¨.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τις μεθοδεύσεις του τελειώνει το Μετρό. Πλέον ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ο ίδιος για τις πράξεις του, οι φορείς για την ανεξήγητη ανεκτικότητα που δείχνουν και οι δημότες για τη ψήφο τους».  

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous