Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ:»ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ»

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015εκτύπωση
06.jpg

Σχολιάζοντας την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην 8οη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Δε χωρά αμφιβολία πως η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ έχει δώσει έναν άλλο αέρα στην Παράταξη. Πιστεύω πως η εμφάνιση του στη ΔΕΘ, εμφάνιση Πρωθυπουργού, ήταν εξαιρετική και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Οι συναντήσεις του με τον επιχειρηματικό και επιστημονικό κόσμο της πόλης ήταν σημαντικές, θεωρώ όμως πως πρέπει να έρθει άμεσα σε επαφή και με άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, όπως τους μικροομολογιούχους, τους παλιννοστούντες, τους Βορειοηπειρώτες, τους πολύτεκνους, αυτούς που επένδυσαν στα φωτοβολταϊκά και βλέπουν τα χρήματα τους να έχουν εξαφανιστεί.

Βγαλμένος από τα σπλάχνα της μεγάλης κεντροδεξιάς οικογένειας, ο Μεϊμαράκης κερδίζει το στοίχημα της συσπείρωσης, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος, μιλά στις καρδιές των Νεοδημοκρατών.

Η μόνη παρατήρηση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έχουμε μείνει πίσω στο κρίσιμο ζήτημα της ενεργούς συστράτευσης στελεχών που στο παρελθόν είχαν καταλυτικό ρόλο στις μεγάλες εκλογικές νίκες της ΝΔ. Είμαι βέβαιος πως η νίκη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη εάν είχε προχωρήσει η ενεργοποίηση αυτών των στελεχών.

Σε ότι με αφορά, θα επαναλάβω τα εξής: Ήμουν παρών στο προσκλητήριο της Ρηγίλλης, θέλοντας να τιμήσω τον ιστορικό χώρο απ’ όπου ξεκινήσαμε αλλά και για να εκφράσω τη στήριξη μου στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον εμπιστεύομαι, γιατί είναι πραγματικός στρατιώτης αυτής της Παράταξης, άνθρωπος με μπέσα, που ξέρει τι σημαίνει Νέα Δημοκρατία». 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous