Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ»

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Προφανώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την ισοπέδωση της χώρας σε επτά μήνες, τη διάλυση ενός κόμματος, την απώλεια όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών σου, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα.

Όσο αφορά στο πρόσωπο μου που επιλεκτικά διάλεξε για μία ακόμη φορά, του θυμίζω πως εγώ δοκιμάζομαι εδώ και 35 χρόνια στο στίβο της πολιτικής, κερδίζοντας επανειλημμένα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν το «νέο» σημαίνει τη διάλυση της οικονομίας, το τσαλάκωμα της αξιοπρέπειας των Ελλήνων στις ουρές των τραπεζών, τη ψήφιση ενός νέου, τερατώδους Μνημονίου –για το οποίο καμία αναφορά δεν τόλμησε να κάνει στη Θεσσαλονίκη-την πλήρη διάψευση των προεκλογικών δεσμεύσεων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε ξέφραγο αμπέλι, ας το χαίρεται και ας το καμαρώνει.

Η δική μου συμβουλή είναι η εξής: Αλέξη, μην αγχώνεσαι. Η επόμενη ημέρα μας θέλει ενωμένους».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous