Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ»

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015εκτύπωση
01.jpg

Με αφορμή ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας όπου γίνεται αναφορά στην ακινητοποίηση των μισών και παραπάνω δικύκλων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της πλειοψηφίας των περιπολικών της Άμεσης Δράσης λόγω έλλειψης κονδυλίων για την επισκευή τους, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια μιλούσα για τις ολέθριες συνέπειες των Μνημονίων και στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας των πολιτών. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αυτή ήρθε να αποτελειώσει ότι έμεινε όρθιο, δέσμια του οικονομικού στραγγαλισμού που μας έχει επιβληθεί. Σε μια κοινωνία που βράζει και ανησυχεί για την ασφάλεια της, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ξεπερνούν καθημερινά τους εαυτούς τους ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις υποχρεώσεις τους, να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα την αυξανόμενη εγκληματικότητα. Τι μπορούν όμως να πετύχουν χωρίς τη στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή, όταν μόνο στην Αττική από τα 1250 δίκυκλα που διαθέτει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τα 700 δε λειτουργούν λόγω βλαβών ενώ από τα 180 περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι στους δρόμους μόνο τα 80; Η έλλειψη κονδυλίων διαλύει την Αστυνομία, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρώτη φορά αριστερά, χωρίς αστυνομία και περιπολικά. Πρώτη φορά αριστερά, με αστυνομικούς εκτεθειμένους στον κίνδυνο και πολίτες απροστάτευτους. Πρώτη φορά η δημόσια ασφάλεια παραδομένη στην απόλυτη κατάντια…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous